AĞACIN DİBİNE BETON DÖKÜLÜNCE DARICALILAR İSYAN ETTİ

Dünya 06.10.2020 - 05:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AĞACIN DİBİNE BETON DÖKÜLÜNCE DARICALILAR İSYAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Yukardaki fotoğraf kareleri Darıcalılar sosyal medya sayfasında dün gece "Aşıroğlu caddesindeki kaldırım çalışmasında, Ağaçların Etrafını tümüyle beton dolduruluyor." şeklindeki açıklama ile paylaşılınca çok sayıda Darıcalı takipçi bu duruma tepki göstererek "Neden ağaçların kökünü açık bırakmadınız, nereden su alacak o ağaçlar hiç mi düşünmediniz " şeklinde tepki gösterdiler ve hatta onlara o talimatı verenleri iş bilmemezlik ve beceriksizlikle suçladılar.. Biz de buradan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a "toprağının hava ile ve kökünün su ile temasının ksildiği yerde nereden su alarak beslenip büyüyecek o ağaçlar" diye soruyoruz..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Yukardaki fotoğraf kareleri Darıcalılar sosyal medya sayfasında dün gece "Aşıroğlu caddesindeki kaldırım çalışmasında, Ağaçların Etrafını tümüyle beton dolduruluyor." şeklindeki açıklama ile paylaşılınca çok sayıda Darıcalı takipçi bu duruma tepki göstererek "Neden ağaçların kökünü açık bırakmadınız, nereden su alacak o ağaçlar hiç mi düşünmediniz " şeklinde tepki gösterdiler ve hatta onlara o talimatı verenleri iş bilmemezlik ve beceriksizlikle suçladılar..

Biz de buradan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a "toprağının hava ile ve kökünün su ile temasının ksildiği yerde nereden su alarak beslenip büyüyecek o ağaçlar" diye soruyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.