ADNAN KÖŞKER'DEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 25.01.2021 - 17:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ADNAN KÖŞKER'DEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi önceki dönem başkanı Adnan Köşker, Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a Kocaeli Haberi sitesinin yeni Gebze Merkez Ofisinin hayırlı olması dileklerini ileten Adnan Köşker "Gebze Basınına çok uzun yıllardan beri vermiş olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve habercilikte nice başarılara imza atmanızı diliyorum" dedi.. Cengiz Yucak, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'in bu nazik ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdikten sonra "10 yıllık belediye başkanlığınız döneminde Gebze'de bir çok kalıcı eserlere imza attığınız gibi Gebzeliler ve biz gazeteciler arasında hoş bir seda bıraktınız. Bu nazik  ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz, iş yaşamınızda başarılar diliyoruz" dedi..  

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi önceki dönem başkanı Adnan Köşker, Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a Kocaeli Haberi sitesinin yeni Gebze Merkez Ofisinin hayırlı olması dileklerini ileten Adnan Köşker "Gebze Basınına çok uzun yıllardan beri vermiş olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve habercilikte nice başarılara imza atmanızı diliyorum" dedi..

Cengiz Yucak, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'in bu nazik ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdikten sonra "10 yıllık belediye başkanlığınız döneminde Gebze'de bir çok kalıcı eserlere imza attığınız gibi Gebzeliler ve biz gazeteciler arasında hoş bir seda bıraktınız. Bu nazik  ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz, iş yaşamınızda başarılar diliyoruz" dedi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.