CELALETTİN KURT'TAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 03.12.2021 - 17:24, Güncelleme: 03.12.2021 - 17:39
 

CELALETTİN KURT'TAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
1999-2002 Yılları arasında DYP Gebze İlçe Başkanlığı yapan ve 2002 genel seçimlerinde DYP Kocaeli milletvekili adayı olarak seçimlere katılan Celalettin Kurt bugün Kocaelihaberi.com'u ederek Genel Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile bir sohbet gerçekleştirdi. TEZ-KOP İş Sendikası Gebze Şübe Başkanlığı ve ÖZ BÜRO İŞ Sendikası Kocaeli İl Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Celalettin Kurt'un merhum abisi  DYP Kocaeli Milletvekili Alaattin Kurt'un izinden giderek merkez sağ bir partide siyasete atılacağı siyaset kulislerinde konuşuluyor.. Bu iddia konusunda Cengiz Yucak'a açıklama yapan Celalettin Kurt "tekrar aktif siyasete atılacağım yönünde konuşulanlar doğrudur. İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener ile de geçmişe dayalı bir tanışıklığımız, siyaseten yol yürümüşlüğümüz var. Sizin daha önceki haberinizde de yazmış olduğunuz gibi biz zaten aile olarak hep merkez sağda siyaset yaptık. Benim için de bundan sonra aktif siyaset yapacağım parti yine merkez sağa yerleşen İYİ Partidir" dedi.. iİYİ Partinin Türkiye'nin bugünü ve geleceğine yönelik olarak geliştirmiş olduğu hem söylemleri hem çözüm programları hem de yetişmiş liyakatli kadroları ile vatandaşın güveninin kazandığını dile getiren Celalettin Kurt, önümüzdeki uygun bir zaman içinde İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatına katılım sağlayacağını dile getirdi.. Cengiz Yucak, Celalettin Kurt'a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettikten sonra yeni siyasi yolculuğunda başarılar diledi..
KOCAELİ HABERİ

1999-2002 Yılları arasında DYP Gebze İlçe Başkanlığı yapan ve 2002 genel seçimlerinde DYP Kocaeli milletvekili adayı olarak seçimlere katılan Celalettin Kurt bugün Kocaelihaberi.com'u ederek Genel Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile bir sohbet gerçekleştirdi.

TEZ-KOP İş Sendikası Gebze Şübe Başkanlığı ve ÖZ BÜRO İŞ Sendikası Kocaeli İl Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Celalettin Kurt'un merhum abisi  DYP Kocaeli Milletvekili Alaattin Kurt'un izinden giderek merkez sağ bir partide siyasete atılacağı siyaset kulislerinde konuşuluyor..

Bu iddia konusunda Cengiz Yucak'a açıklama yapan Celalettin Kurt "tekrar aktif siyasete atılacağım yönünde konuşulanlar doğrudur. İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener ile de geçmişe dayalı bir tanışıklığımız, siyaseten yol yürümüşlüğümüz var. Sizin daha önceki haberinizde de yazmış olduğunuz gibi biz zaten aile olarak hep merkez sağda siyaset yaptık. Benim için de bundan sonra aktif siyaset yapacağım parti yine merkez sağa yerleşen İYİ Partidir" dedi..

iİYİ Partinin Türkiye'nin bugünü ve geleceğine yönelik olarak geliştirmiş olduğu hem söylemleri hem çözüm programları hem de yetişmiş liyakatli kadroları ile vatandaşın güveninin kazandığını dile getiren Celalettin Kurt, önümüzdeki uygun bir zaman içinde İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatına katılım sağlayacağını dile getirdi..

Cengiz Yucak, Celalettin Kurt'a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettikten sonra yeni siyasi yolculuğunda başarılar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.