ACI HABER: ŞEHİTLERİMİZ VAR!

18.09.2020 - 09:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ACI HABER: ŞEHİTLERİMİZ VAR!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi. Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, iki askerin şehit olduğunu duyurdu. Açıklamada şunlar söylendi: “Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 17 Eylül 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ile yapılan taciz atışı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.” 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, iki askerin şehit olduğunu duyurdu.

Açıklamada şunlar söylendi:
“Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 17 Eylül 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ile yapılan taciz atışı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.” 
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.