ACI HABER: ŞEHİTLERİMİZ VAR!

Yaşam 19.11.2020 - 06:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ACI HABER: ŞEHİTLERİMİZ VAR!

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 2 askerimiz şehit oldu! Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan bölgesinde meydana gelen araç kazasında 2 askerin şehit olduğunu duyurdu.. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Irak kuzeyi Pençe-Kaplan bölgesinde, 18 Kasım 2020 tarihinde, meydana gelen araç kazasında, bir kahraman silah arkadaşımız olay yerinde şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz" denildi. Irak'ın kuzeyinde 'Pençe-Kaplan' Harekat bölgesinde meydana gelen araç kazasında şehit olan, Personel Yarbay Rasim Sayın ve Ulaştırma Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç için Şırnak'ta 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendikten sonra toprağa defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandılar..

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 2 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan bölgesinde meydana gelen araç kazasında 2 askerin şehit olduğunu duyurdu..

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Irak kuzeyi Pençe-Kaplan bölgesinde, 18 Kasım 2020 tarihinde, meydana gelen araç kazasında, bir kahraman silah arkadaşımız olay yerinde şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz" denildi.

Irak'ın kuzeyinde 'Pençe-Kaplan' Harekat bölgesinde meydana gelen araç kazasında şehit olan, Personel Yarbay Rasim Sayın ve Ulaştırma Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç için Şırnak'ta 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendikten sonra toprağa defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.