KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT ZAM ELEŞTİRİSİ

Ekonomi 01.11.2021 - 14:42, Güncelleme: 01.11.2021 - 14:42
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT ZAM ELEŞTİRİSİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, doğalgaz ve LPG fiyatlarına yapılan zamlara tepki göstererek, "Ne zaman bu ülke ile ilgilenmeyi düşünüyorsun? Yüzün bu ülkenin evlatlarına hiç gülmeyecek mi?" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, doğalgaz ve LPG fiyatlarına yapılan zamlara tepki gösterdi. "Zamlar durmuyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Ekim'de 93 kuruş zamlanan LPG'ye 48 kuruş daha zam yolda. Doğalgaza %48 zam yapıp, yükü sanayiye yıktılar. Biliyorlar ki sanayici bunu ürünlere yansıtmaya mecbur. Sonra gelsin marketlere yaptıkları gibi, sanayicilere de karalamalar. Herkes suçlu, bunlar ak kaşık!" dedi. CHP lideri, "Ey gözleri Biden’a gülen Şahsım; milletimizin dertlerinden tümden habersizsin. Ne zaman bu ülke ile ilgilenmeyi düşünüyorsun? Yüzün bu ülkenin evlatlarına hiç gülmeyecek mi?" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, doğalgaz ve LPG fiyatlarına yapılan zamlara tepki göstererek, "Ne zaman bu ülke ile ilgilenmeyi düşünüyorsun? Yüzün bu ülkenin evlatlarına hiç gülmeyecek mi?" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, doğalgaz ve LPG fiyatlarına yapılan zamlara tepki gösterdi.

"Zamlar durmuyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Ekim'de 93 kuruş zamlanan LPG'ye 48 kuruş daha zam yolda. Doğalgaza %48 zam yapıp, yükü sanayiye yıktılar. Biliyorlar ki sanayici bunu ürünlere yansıtmaya mecbur. Sonra gelsin marketlere yaptıkları gibi, sanayicilere de karalamalar. Herkes suçlu, bunlar ak kaşık!" dedi.

CHP lideri, "Ey gözleri Biden’a gülen Şahsım; milletimizin dertlerinden tümden habersizsin. Ne zaman bu ülke ile ilgilenmeyi düşünüyorsun? Yüzün bu ülkenin evlatlarına hiç gülmeyecek mi?" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.