ÜNLÜ OYUNCU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 25.08.2021 - 15:20, Güncelleme: 25.08.2021 - 15:20
 

ÜNLÜ OYUNCU YAŞAMINI YİTİRDİ

YAŞAM
Türk sinemasının sevilen oyuncularından Metin Çekmez, Aydın’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adına Feriha Koydum dizisindeki Rıza karakteri ile yakından tanıdığımız ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez, Aydın’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aydın Kulis'te yer alan habere göre, son olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çekmez’in durumunun kötüleşmesiyle sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
YAŞAM

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Metin Çekmez, Aydın’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Adına Feriha Koydum dizisindeki Rıza karakteri ile yakından tanıdığımız ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez, Aydın’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aydın Kulis'te yer alan habere göre, son olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çekmez’in durumunun kötüleşmesiyle sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.