HAMZA ŞAYİR FİNALİ BÖYLE YAPTI

İlçeler 03.10.2021 - 07:29, Güncelleme: 03.10.2021 - 07:29
 

HAMZA ŞAYİR FİNALİ BÖYLE YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir dün gün boyunca bir dizi etkinlik ve düğün cemiyetlerine katıldıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerinde ise Tepecik köyüne giderek soluklanmayı tercih etti.. Tepecikliler ile oturup çay içip sohbet eden Başkan şayir o anları sosyal medyadan "Gecenin finalini Tepecik Köyümüz de hemşerilerimiz ile demli çay içerek, sıcak bir sohbet gerçekleştirdik." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir dün gün boyunca bir dizi etkinlik ve düğün cemiyetlerine katıldıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerinde ise Tepecik köyüne giderek soluklanmayı tercih etti..

Tepecikliler ile oturup çay içip sohbet eden Başkan şayir o anları sosyal medyadan "Gecenin finalini Tepecik Köyümüz de hemşerilerimiz ile demli çay içerek, sıcak bir sohbet gerçekleştirdik." mesajı ile paylaştı..
Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.