ABDULKADİR AKSU KOCAELİ'DE

Siyaset 04.07.2020 - 16:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ABDULKADİR AKSU KOCAELİ'DE

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti kurucularından olan eski İçişleri Bakanı ve yeni Vakıflar Bankası Yönetşim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aksu bugün Kocaeli'nin Derince ilçesine geldi.. Kocaeli eski milletvekili ve yeni Derinca Belediye Başkanı Zeki Aygün sosyal medyadan duyurduğu ha haberi "Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığımız önceki dönem İçişleri Bakanımız Sn. Abdülkadir Aksu ve kıymetli misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti kurucularından olan eski İçişleri Bakanı ve yeni Vakıflar Bankası Yönetşim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aksu bugün Kocaeli'nin Derince ilçesine geldi..

Kocaeli eski milletvekili ve yeni Derinca Belediye Başkanı Zeki Aygün sosyal medyadan duyurduğu ha haberi "Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığımız önceki dönem İçişleri Bakanımız Sn. Abdülkadir Aksu ve kıymetli misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.