GEBZELİ VALİ GÖKMEN ÇİÇEK'TEN GEBZE'YE JEST

Spor 19.08.2021 - 19:42, Güncelleme: 19.08.2021 - 19:57
 

GEBZELİ VALİ GÖKMEN ÇİÇEK'TEN GEBZE'YE JEST

KOCAELİ HABERİ
Afyonkarahisar'ın Gebzeli valisi Gökmen Çiçek, Gebzespor’u önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir edecek.. Gebzespor Kulübü Gebzeli Vali Gökmen Çiçek için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; TEŞEKKÜRLER GÖKMEN ÇİÇEK Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Gebzespor’umuzun önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir etmeyi kabul ederek Gebze’mize ve Gebzespor’umuza büyük bir kadirşinaslık örneği göstermiştir. Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiasına adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. GEBZESPOR YÖNETİM KURULU
KOCAELİ HABERİ

Afyonkarahisar'ın Gebzeli valisi Gökmen Çiçek, Gebzespor’u önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir edecek..

Gebzespor Kulübü Gebzeli Vali Gökmen Çiçek için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

TEŞEKKÜRLER GÖKMEN ÇİÇEK
Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Gebzespor’umuzun önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir etmeyi kabul ederek Gebze’mize ve Gebzespor’umuza büyük bir kadirşinaslık örneği göstermiştir. Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiasına adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.
GEBZESPOR YÖNETİM KURULU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.