GEBZE'YE İLİM YAYMAK İÇİN TOPLANDILAR

İlçeler 12.10.2021 - 09:31, Güncelleme: 12.10.2021 - 09:37
 

GEBZE'YE İLİM YAYMAK İÇİN TOPLANDILAR

KOCAELİ HABERİ
İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şübesi haftalık yönetim kurulu toplantsını gerçekleştirdi.. Gebze'de 1975 yılında kurulmuş olan İlim Yayma Cemiyeti bu haftaki toplantısını, facebook sosyal medya sayfasından "İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ nın riyasetinde haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Cenab-ı ALLAH, toplantımızı hayırlara vesile eylesin." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şübesi haftalık yönetim kurulu toplantsını gerçekleştirdi..

Gebze'de 1975 yılında kurulmuş olan İlim Yayma Cemiyeti bu haftaki toplantısını, facebook sosyal medya sayfasından "İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ nın riyasetinde haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Cenab-ı ALLAH, toplantımızı hayırlara vesile eylesin." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.