GEBZESPOR MAÇINA KADIN HAKEM

Spor 28.10.2021 - 14:50, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:50
 

GEBZESPOR MAÇINA KADIN HAKEM

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor'un ilk maçının yardımcı hakemliğini kadın hakemlerimizden Esra Arıkboğa yapacak.. Cumartesi günü sezonun ilk maçında 1877 Alemdağspor’a konuk olacak Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’un zorlu 90 dakikasını yönetecek olan hakemler açıklandı. İstanbul’da oynanacak olan zorlu mücadeleye Zonguldak bölgesi triosu atandı. Karşılaşmanın orta hakemliğini Umut Kılıç, yardımcı hakemliklerini Esra Arıkboğa ve Onur Akdağ, dördüncü hakemlik görevini ise Enis Akça yapacak.
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor'un ilk maçının yardımcı hakemliğini kadın hakemlerimizden Esra Arıkboğa yapacak..

Cumartesi günü sezonun ilk maçında 1877 Alemdağspor’a konuk olacak Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’un zorlu 90 dakikasını yönetecek olan hakemler açıklandı. İstanbul’da oynanacak olan zorlu mücadeleye Zonguldak bölgesi triosu atandı. Karşılaşmanın orta hakemliğini Umut Kılıç, yardımcı hakemliklerini Esra Arıkboğa ve Onur Akdağ, dördüncü hakemlik görevini ise Enis Akça yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.