GEBZESPOR GOL OLDU YAĞDI

Spor 21.11.2021 - 14:49, Güncelleme: 21.11.2021 - 15:04
 

GEBZESPOR GOL OLDU YAĞDI

KOCAELİ HABERİ
BAL liginde mücadele eden Gebzespor takımı bugün kendi sahasında Gebze Alaettin Kurt Stadyumu'nda. karşılaştığı Zeytinburnu Irmakspor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluık yolunda 3 puan daha kazandı.. Gebze Beledişye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in de şeref trübününden izlediği maçta farklı bir galibiyet alan Gebzespor futbolcuları, teknik ekibe ve taraftarlarına koşarak bu galibiyet coşkusunu birlikte yaşadılar..
KOCAELİ HABERİ

BAL liginde mücadele eden Gebzespor takımı bugün kendi sahasında Gebze Alaettin Kurt Stadyumu'nda. karşılaştığı Zeytinburnu Irmakspor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluık yolunda 3 puan daha kazandı..

Gebze Beledişye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in de şeref trübününden izlediği maçta farklı bir galibiyet alan Gebzespor futbolcuları, teknik ekibe ve taraftarlarına koşarak bu galibiyet coşkusunu birlikte yaşadılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.