GEBZESEM TÖRENLE TANITILDI (video)

Spor 08.10.2021 - 15:01, Güncelleme: 08.10.2021 - 15:37
 

GEBZESEM TÖRENLE TANITILDI (video)

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından Gebze'de yapımı tamamlanan ve bugün hizmete açılan GEBZESEM-Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi Tanıtım programı kapsamında bir tören gerçekleştirildi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Güzel'in yansıra ilçe protokolü, Ampüte Milli Takım sporcuları ve çok sayıda davetilinin katılımı ile gerçekleştirilen tanıtım programında folklor gösterileri ve Gebze'deki spor kulüplerinin sportif gösterileri sergilendi.. Gebze Bölgesindeki sporcu gençlere hizmet verecek olan bu güzel tesisin Bölgede bu anlamda büyük birt boşluğu dolduracağı dile getirildi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından Gebze'de yapımı tamamlanan ve bugün hizmete açılan GEBZESEM-Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi Tanıtım programı kapsamında bir tören gerçekleştirildi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Güzel'in yansıra ilçe protokolü, Ampüte Milli Takım sporcuları ve çok sayıda davetilinin katılımı ile gerçekleştirilen tanıtım programında folklor gösterileri ve Gebze'deki spor kulüplerinin sportif gösterileri sergilendi..

Gebze Bölgesindeki sporcu gençlere hizmet verecek olan bu güzel tesisin Bölgede bu anlamda büyük birt boşluğu dolduracağı dile getirildi..
Resim

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.