GEBZE'NİN YERLİLERİNDEN, YAŞAR ÇAKMAK'A YENİ DAVET

İlçeler 28.10.2021 - 17:55, Güncelleme: 28.10.2021 - 18:02
 

GEBZE'NİN YERLİLERİNDEN, YAŞAR ÇAKMAK'A YENİ DAVET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar çakmak, 2023 genel sseçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için saha çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Yaşar çakmak bugün Gebze'nin yerlilerinden Cemal, Tuncer ve Tamer Demir kardeşlere yaptığı bir ziyaretini "Gebze’nin köklü esnaflarından Demir Market’in sahibi Tamer Demir ve ailesini ziyaret ederek hasbihal ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaşırken, bu paylaşımının altına Havuzlu çarşının yöneticisi Zafer Aslan'dan "Başkanım Gebze'nin yerlisi olarak bizler de teşriflerinizi bekleriz. Havuzlu Pasaj Yönetici Zafer Aslan"  sözleri ile yeni bir davet geldi.. Evet Bakalım Yaşar Çakmak, Zafer Aslan'ın bu davetine icabet edecek mi?
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar çakmak, 2023 genel sseçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için saha çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

Yaşar çakmak bugün Gebze'nin yerlilerinden Cemal, Tuncer ve Tamer Demir kardeşlere yaptığı bir ziyaretini "Gebze’nin köklü esnaflarından Demir Market’in sahibi Tamer Demir ve ailesini ziyaret ederek hasbihal ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaşırken, bu paylaşımının altına Havuzlu çarşının yöneticisi Zafer Aslan'dan "Başkanım Gebze'nin yerlisi olarak bizler de teşriflerinizi bekleriz. Havuzlu Pasaj Yönetici Zafer Aslan"  sözleri ile yeni bir davet geldi..

Evet Bakalım Yaşar Çakmak, Zafer Aslan'ın bu davetine icabet edecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.