GEBZELİLER AMPUTE MİLLİLERİ BAĞIRLARINA BASTILAR

Spor 08.10.2021 - 20:13, Güncelleme: 08.10.2021 - 20:13
 

GEBZELİLER AMPUTE MİLLİLERİ BAĞIRLARINA BASTILAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’nin sporcu bir kent olması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'ye kazandırılan  GEBZESEM’in tanıtımında Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımızın katılımı Gebze'de büyük bir sevinç ve heyecan oluştururken, Gebzeliler milli futbolcularımız ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve milli oyuncuları emeği geçenlere ve tüm Kocaeli halkına teşekkür etti. Kocaeli’nin sporcu bir kent olması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'ye kazandırılan  GEBZESEM’in tanıtımında Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımız ile yapılan gösteri maçı renkli görüntülere sahne oldu. Başlama vuruşu öncesinde ise kadroda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Teknik Direktör Osman Çakmak birbirlerine dostluk maçı hatırası takdim etti. Müsabakanın hakemi MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu olurken AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan oluşan karma takım ile Ampute Futbol Milli Takımımız 4-4 berabere kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda üst üste ikinci şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarı hikâyesi yazan Ampute Futbol Milli Takımını GEBZESEM’de ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk. Üst üste ikinci kez şampiyon olan Ay Yıldızlı ekibimizin tüm oyuncularını bir kez daha yürekten kutluyor ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın, Ampute Milli Takımımızın bundan sonra yapacağı çalışmalarda Büyükşehir’in lojistik destek sağlayacağını da ifade etti. Gebzeli taraftarlar karşılaşma sonunda milli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Maç sonrası duygularını dile getiren Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve milli oyuncuları emeği geçenlere ve tüm Kocaeli halkına teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’nin sporcu bir kent olması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'ye kazandırılan  GEBZESEM’in tanıtımında Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımızın katılımı Gebze'de büyük bir sevinç ve heyecan oluştururken, Gebzeliler milli futbolcularımız ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve milli oyuncuları emeği geçenlere ve tüm Kocaeli halkına teşekkür etti.

Kocaeli’nin sporcu bir kent olması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'ye kazandırılan  GEBZESEM’in tanıtımında Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımız ile yapılan gösteri maçı renkli görüntülere sahne oldu. Başlama vuruşu öncesinde ise kadroda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Teknik Direktör Osman Çakmak birbirlerine dostluk maçı hatırası takdim etti. Müsabakanın hakemi MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu olurken AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan oluşan karma takım ile Ampute Futbol Milli Takımımız 4-4 berabere kaldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda üst üste ikinci şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarı hikâyesi yazan Ampute Futbol Milli Takımını GEBZESEM’de ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk. Üst üste ikinci kez şampiyon olan Ay Yıldızlı ekibimizin tüm oyuncularını bir kez daha yürekten kutluyor ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın, Ampute Milli Takımımızın bundan sonra yapacağı çalışmalarda Büyükşehir’in lojistik destek sağlayacağını da ifade etti. Gebzeli taraftarlar karşılaşma sonunda milli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Maç sonrası duygularını dile getiren Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve milli oyuncuları emeği geçenlere ve tüm Kocaeli halkına teşekkür etti.
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.