GEBZELİ FIRTINALARDAN MEHMET DİNÇ'E ZİYARET

Güncel 27.10.2021 - 11:43, Güncelleme: 27.10.2021 - 11:43
 

GEBZELİ FIRTINALARDAN MEHMET DİNÇ'E ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Dinç'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.. Gebze'de yaşayan Trabzonluların önde gelen isimlerinden Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, Ekrem Yazici, Kenan Aydın ve Süleyman Abdullahoğlu ile birlikte Mehmet Dinç'i makamında ziyaret ederek başarı ve tebrik dileklerini bildiren Gökhan Altıntaş "Hemşlerilerimizin böyle önemli görevlere gelerek milletimize hizmet etme olanağına kavuşmaları bizleri de mutlu edip gururlandırıyor. Hayırlı olsun başarılar dileriz.." dedi.. Mehmet Dinç'de hemşerilerinin bu anlamlı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ederek "Allah bizleri utandırmasın" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Dinç'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi..

Gebze'de yaşayan Trabzonluların önde gelen isimlerinden Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, Ekrem Yazici, Kenan Aydın ve Süleyman Abdullahoğlu ile birlikte Mehmet Dinç'i makamında ziyaret ederek başarı ve tebrik dileklerini bildiren Gökhan Altıntaş "Hemşlerilerimizin böyle önemli görevlere gelerek milletimize hizmet etme olanağına kavuşmaları bizleri de mutlu edip gururlandırıyor. Hayırlı olsun başarılar dileriz.." dedi..

Mehmet Dinç'de hemşerilerinin bu anlamlı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ederek "Allah bizleri utandırmasın" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.