GEBZE// Soba'nın sünnet düğününe siyasetçi akını

Magazin - Cemiyet 09.10.2021 - 00:54, Güncelleme: 09.10.2021 - 03:20
 

GEBZE// Soba'nın sünnet düğününe siyasetçi akını

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba’nın abisi Şenol Soba’nın oğlu Talha Soba'nın sünnet düğün cemiyeti Gebze bölgesi iş, siyaset, spor ve bürokrası camiasını buluşturdu.. Soba ailesinin sünnet cemiyetine başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Başkan vekili Raif Öztürk, Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç olmak üzere çok sayıda tanınmış sima katılım sağlayarak erkekliğe ilk adımını atan Talha Soba'yı tebrik ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba’nın abisi Şenol Soba’nın oğlu Talha Soba'nın sünnet düğün cemiyeti Gebze bölgesi iş, siyaset, spor ve bürokrası camiasını buluşturdu..

Soba ailesinin sünnet cemiyetine başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Başkan vekili Raif Öztürk, Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç olmak üzere çok sayıda tanınmış sima katılım sağlayarak erkekliğe ilk adımını atan Talha Soba'yı tebrik ettiler..
Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.