GEBZE PELİTLİ'DE SALDIRIYA UĞRAYAN AYŞEGÜL AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ!

Yaşam 22.11.2021 - 08:52, Güncelleme: 22.11.2021 - 09:12
 

GEBZE PELİTLİ'DE SALDIRIYA UĞRAYAN AYŞEGÜL AYDIN YAŞAMINI YİTİRDİ!

KOCALEİ HABERİ
12 Temmuz 2021 tarihinde, Gebze'de dershaneden çıkıp Pelitli Mahallesinde evine giderken, kendisini adım adım takip eden yabancı uyruklu bir şahsın saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak 4 ay 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.. Suna Çınar bu acı haberi "Pelitli köyünde saldırıya uğrayıp aylardır yaşam mücadelesi veren Ayşegül kızımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenazesi bu gün ikindi namazından sonra pelitli mezarlığına defnedilecektir. Hepimizin başı sağolsun." ifadeleri ile duyurdu.. Biz de Ayşegül Aydın'a Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyoruz..  
KOCALEİ HABERİ

12 Temmuz 2021 tarihinde, Gebze'de dershaneden çıkıp Pelitli Mahallesinde evine giderken, kendisini adım adım takip eden yabancı uyruklu bir şahsın saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak 4 ay 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti..

Suna Çınar bu acı haberi "Pelitli köyünde saldırıya uğrayıp aylardır yaşam mücadelesi veren Ayşegül kızımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenazesi bu gün ikindi namazından sonra pelitli mezarlığına defnedilecektir. Hepimizin başı sağolsun." ifadeleri ile duyurdu..

Biz de Ayşegül Aydın'a Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.