GEBZE KENT MEYDANINA NARKO TIR'I KURULDU

Asayiş 18.11.2021 - 18:57, Güncelleme: 18.11.2021 - 18:57
 

GEBZE KENT MEYDANINA NARKO TIR'I KURULDU

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün Narko Tır'ı, uyuşturucu ile mücadel programı kapsamında bugün Gebze'ye gelerek Kent Meydanı'nda vatandaşları bilinçlendirme çalışması yaptı.. Uyuşturcuyla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirmek için gezen 'Narko TIR' bugün Gebze'de kuruldu. Narko TIR, Gebze Kent Meydanında Gebze Kaymakamı Mustaf Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve ilçe emniyet müdürü Adil Uğur Bilgili ve vatandaşlar tarafından karşılandı.. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 'NARKO TIR Gebze kuruldu. TIR 10.00 ile 16.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Uzman personel, TIR'ın içinde bulunan 12 adet dijital ekranlarda uyuşturucu madde kullananların yaşadığı fiziksel ve ruhsal değişimleri göstererek, vatandaşları bilgilendiriyor. TIR'ı ziyaret eden Gebze protokolü de bugün bilgilendi..
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün Narko Tır'ı, uyuşturucu ile mücadel programı kapsamında bugün Gebze'ye gelerek Kent Meydanı'nda vatandaşları bilinçlendirme çalışması yaptı..

Uyuşturcuyla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirmek için gezen 'Narko TIR' bugün Gebze'de kuruldu. Narko TIR, Gebze Kent Meydanında Gebze Kaymakamı Mustaf Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve ilçe emniyet müdürü Adil Uğur Bilgili ve vatandaşlar tarafından karşılandı..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 'NARKO TIR Gebze kuruldu. TIR 10.00 ile 16.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Uzman personel, TIR'ın içinde bulunan 12 adet dijital ekranlarda uyuşturucu madde kullananların yaşadığı fiziksel ve ruhsal değişimleri göstererek, vatandaşları bilgilendiriyor. TIR'ı ziyaret eden Gebze protokolü de bugün bilgilendi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.