GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. SARI COVİD-19'A YAKALANDI

Sağlık 12.10.2021 - 19:52, Güncelleme: 12.10.2021 - 19:52
 

GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. SARI COVİD-19'A YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı kendsini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı PCR testi sonucu pozitif çıktı.. Koronavirüs tedavi programı kapsamında evinde karantinaya alınan Dr. İlyas Sarı ve aile fertlerine geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşması için de acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı kendsini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı PCR testi sonucu pozitif çıktı..

Koronavirüs tedavi programı kapsamında evinde karantinaya alınan Dr. İlyas Sarı ve aile fertlerine geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşması için de acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.