GEBZE BELEDİYESİNİN YENİ NİLAY AYRAN'I O OLABİLECEK Mİ?

Dünya 22.11.2021 - 20:12, Güncelleme: 22.11.2021 - 20:12
 

GEBZE BELEDİYESİNİN YENİ NİLAY AYRAN'I O OLABİLECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2009 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Adnan Köşker, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Nilay Ayran'ı Belediye Başkan yardımcılığına getirmiş ve tam 10 yıl boyunca birlikte çalışmışlardı. Bu süre içinde Nilay Ayran sadece İmar konularında değil, Anibal kavşağındaki Fatih Sultan Mehmet kaidesi dahil  kent estetiği ve park bahçeler konularında da pek çok kalıcı ve görsel güzelliği olan çalışmalara müdahil olmuştu.. 2019 seçimlerinde başkan seçilen Zinnur Büyükgöz, Nilay Ayran ile devam etmedi ve belediye başkan yardımcılıklarında baylar ile çalışmayı tercih etti. Başkan Büyükgöz geçtiğimiz ay yaptığı belediye başkan yardımcılıkları ve kurum içi daire müdürlüklerti değişiminde peyzaj mimarı Gökçe Perçinli'yi Park Bahçeler Müdürlüğüne getirdi..Ve o günden sonra da Gökçe Perçinli'yi Başkan Büyükgöz ile çok kez sahalarda çalışma halinde gördük.. Gökçe Perçinli bugünde Cumhuriyet mahallesine giderek Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı ile birlikte mahalleye yeni yapılacak parklar hakkında bir değerlendirme yaptı.. Sedat Kıldacı o anları "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürümüz Gökçe Hanımla Mahallemizde yapımı Başlayan 2230-2232 sk Bilgi ilköğretim okulu yanındaki Park'ımızın yapımıyla Alakalı Bilgi paylaşımı yaptık Diğer Park'larımızla Alakalı yerinde inceleme yaparak çocuklarımızın taleplerini ilettim. Kendisine davetime geldiği için yürekten teşekkür ediyorum..." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Biz de merak ettik "Gebze Belediyesinin yeni Nilay Ayran'ı Gökçe Perçinli olabilir mi" diye..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2009 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Adnan Köşker, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Nilay Ayran'ı Belediye Başkan yardımcılığına getirmiş ve tam 10 yıl boyunca birlikte çalışmışlardı. Bu süre içinde Nilay Ayran sadece İmar konularında değil, Anibal kavşağındaki Fatih Sultan Mehmet kaidesi dahil  kent estetiği ve park bahçeler konularında da pek çok kalıcı ve görsel güzelliği olan çalışmalara müdahil olmuştu..

2019 seçimlerinde başkan seçilen Zinnur Büyükgöz, Nilay Ayran ile devam etmedi ve belediye başkan yardımcılıklarında baylar ile çalışmayı tercih etti. Başkan Büyükgöz geçtiğimiz ay yaptığı belediye başkan yardımcılıkları ve kurum içi daire müdürlüklerti değişiminde peyzaj mimarı Gökçe Perçinli'yi Park Bahçeler Müdürlüğüne getirdi..Ve o günden sonra da Gökçe Perçinli'yi Başkan Büyükgöz ile çok kez sahalarda çalışma halinde gördük..

Gökçe Perçinli bugünde Cumhuriyet mahallesine giderek Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı ile birlikte mahalleye yeni yapılacak parklar hakkında bir değerlendirme yaptı..

Sedat Kıldacı o anları "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürümüz Gökçe Hanımla Mahallemizde yapımı Başlayan 2230-2232 sk Bilgi ilköğretim okulu yanındaki Park'ımızın yapımıyla Alakalı Bilgi paylaşımı yaptık Diğer Park'larımızla Alakalı yerinde inceleme yaparak çocuklarımızın taleplerini ilettim. Kendisine davetime geldiği için yürekten teşekkür ediyorum..." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Biz de merak ettik "Gebze Belediyesinin yeni Nilay Ayran'ı Gökçe Perçinli olabilir mi" diye..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.