Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'den Flaş açıklama

Güncel 13.10.2021 - 02:35, Güncelleme: 13.10.2021 - 02:35
 

Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'den Flaş açıklama

kocaelihaberi
İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un patronluğunda yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV için kardeş Mehmet Emin Göktuğ'un hak iddialarını Medyatava gündeme getirmişti. Flash TV'nin tepe ismi Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na kardeşler arasındaki kavga hakkında konuştu. 15 Ocak 1992’de yayın hayatı başlayan ve 27 yılın ardından 28 Şubat 2019’de ekranı kararan Flash TV yepyeni bir formatla geri döndü. Kanalın başındaki Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na hem RTÜK’ten ayrıcalık iddialarını hem de TV patronu kardeşler arası kavgayı değerlendirdi İşte Hakan Aygün'ün açıklamaları: "FLASH TV'NİN HAKKI ESKİDEN KALMA" Ben Halk TV’nin başındayken de izin için RTÜK’e defalarca başvurma deneyimlerimiz olmuştu ama alamamıştık. Flash TV’nin hakkı eskiden kalma. Star TV yurtdışında kurulmuştu o yüzden Flash TV, Türkiye’nin en eski televizyonu. 2 yıl önceki kapanma sürecinden önce HD, uydu ve kablo hakkını da almıştı. Yani bize bir kıyak yok. Halk TV’de politik nedenler ağır basıyor gibi görünüyor. KARDEŞLER ARASI KAVGA İDDİALARI Devlet nezdinde her iki kardeşin de en ufak bir işi, en ufak bir bağlantıları olmadığını ben biliyorum. Devletle iş yapan, devletten ihale alıp veren birileri değiller. CHP’nin, Halk Tv’ye desteği vardı en çalıştığım için biliyorum ama buranın arkasında İyi Parti, CHP, HDP ya da Amerika’daki Demokrat Parti’nin gibi birinin desteği yok. AKP destek olmak isterse kabul edebiliriz mesela varsın dersek olsun.. Keşke olsalar. Hangi partiden destek gelirse başımızın üstünde yerleri var. SORUNLAR DİKKAT ÇEKTİ Çağlar Cilara'nın hazırlayıp sunduğu Birebir programına katıldı. Canlı yayında ses sorunları yaşandığı, kamera açılarında problem olduğu gözlendi. Aygün Birebir'de Flash TV'nin yayın politikası hakkında bilgi vererek merkezde olacaklarının, eğlenceli haberler yapacaklarının altını çizdi.
kocaelihaberi

İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un patronluğunda yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV için kardeş Mehmet Emin Göktuğ'un hak iddialarını Medyatava gündeme getirmişti. Flash TV'nin tepe ismi Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na kardeşler arasındaki kavga hakkında konuştu.

15 Ocak 1992’de yayın hayatı başlayan ve 27 yılın ardından 28 Şubat 2019’de ekranı kararan Flash TV yepyeni bir formatla geri döndü. Kanalın başındaki Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na hem RTÜK’ten ayrıcalık iddialarını hem de TV patronu kardeşler arası kavgayı değerlendirdi

İşte Hakan Aygün'ün açıklamaları:

"FLASH TV'NİN HAKKI ESKİDEN KALMA"

Ben Halk TV’nin başındayken de izin için RTÜK’e defalarca başvurma deneyimlerimiz olmuştu ama alamamıştık. Flash TV’nin hakkı eskiden kalma. Star TV yurtdışında kurulmuştu o yüzden Flash TV, Türkiye’nin en eski televizyonu. 2 yıl önceki kapanma sürecinden önce HD, uydu ve kablo hakkını da almıştı. Yani bize bir kıyak yok. Halk TV’de politik nedenler ağır basıyor gibi görünüyor.

KARDEŞLER ARASI KAVGA İDDİALARI

Devlet nezdinde her iki kardeşin de en ufak bir işi, en ufak bir bağlantıları olmadığını ben biliyorum. Devletle iş yapan, devletten ihale alıp veren birileri değiller. CHP’nin, Halk Tv’ye desteği vardı en çalıştığım için biliyorum ama buranın arkasında İyi Parti, CHP, HDP ya da Amerika’daki Demokrat Parti’nin gibi birinin desteği yok. AKP destek olmak isterse kabul edebiliriz mesela varsın dersek olsun.. Keşke olsalar. Hangi partiden destek gelirse başımızın üstünde yerleri var.

SORUNLAR DİKKAT ÇEKTİ

Çağlar Cilara'nın hazırlayıp sunduğu Birebir programına katıldı. Canlı yayında ses sorunları yaşandığı, kamera açılarında problem olduğu gözlendi.

Aygün Birebir'de Flash TV'nin yayın politikası hakkında bilgi vererek merkezde olacaklarının, eğlenceli haberler yapacaklarının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.