FİKRİ IŞIK, İLYAS ŞEKER VE MEHMET ALİ OKUR BİRLİKTE GELMİŞLERDİ

Siyaset 02.12.2021 - 10:42, Güncelleme: 02.12.2021 - 10:54
 

FİKRİ IŞIK, İLYAS ŞEKER VE MEHMET ALİ OKUR BİRLİKTE GELMİŞLERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli ve Gebze Bölgesinin son 11 yıllık haber arşivimizden seçmeceleri hem günümüz siyasetine ışık tutması hem de nosatlji niyeti ile yayınlamaya devam ediyoruz.. AK PARTİLİLER TAM KADRO GEBZE'DE 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinin hemen ardından seçmene teşekkür ziyaretlerini ihmal etmeyen AK Parti milletvekilleri, bu kez Gebze'deydiler. Esnafı, kahvehaneleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Işık, Şeker ve Okur, seçmene verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. AK Parti İl başkanı Mahmut Civelek, milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, İl başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu,Şevki Demirci, Ertuğrul Çırak, Habip Aşı, Gebze İlçe başkanı Yılmaz Bayram, milletvekili adayı Yalçın Coştur, belediye başkan yardımcısı Mehmet Külte ve teşkilat yöneticileriyle birklikte adeta Gebze'ye çıkarma yapan AK Partililer, verilen destekten dolayı vatandaşa teşekkür ettiler.. İlk olarak Gebze Beylikbağı Sarı cami mevkiindeki kahvehane, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti vekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur, vatandaşın elini sıkıp tek tek teşekkür ettiler. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli ve Gebze Bölgesinin son 11 yıllık haber arşivimizden seçmeceleri hem günümüz siyasetine ışık tutması hem de nosatlji niyeti ile yayınlamaya devam ediyoruz..

AK PARTİLİLER TAM KADRO GEBZE'DE

12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinin hemen ardından seçmene teşekkür ziyaretlerini ihmal etmeyen AK Parti milletvekilleri, bu kez Gebze'deydiler. Esnafı, kahvehaneleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Işık, Şeker ve Okur, seçmene verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti İl başkanı Mahmut Civelek, milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, İl başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu,Şevki Demirci, Ertuğrul Çırak, Habip Aşı, Gebze İlçe başkanı Yılmaz Bayram, milletvekili adayı Yalçın Coştur, belediye başkan yardımcısı Mehmet Külte ve teşkilat yöneticileriyle birklikte adeta Gebze'ye çıkarma yapan AK Partililer, verilen destekten dolayı vatandaşa teşekkür ettiler..

İlk olarak Gebze Beylikbağı Sarı cami mevkiindeki kahvehane, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti vekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur, vatandaşın elini sıkıp tek tek teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.