FİKRİ IŞIK GEBZE'YE GELDİ

Dünya 13.11.2021 - 16:44, Güncelleme: 13.11.2021 - 16:55
 

FİKRİ IŞIK GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan Fikri Işık bugün Gebze'ye geldi.. Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker'in iş yerinde Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur ve Ak Parti Çayırova eski yönetim kurulu üyesi Yaşar Doğan  ile bir sohbet gerçekleştirirken, siyaset kulisleri uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu ziyaretin perde arkasında siyasi bir neden olup olmadığını merak etti.. 2014 genel seçimlerinde Mehmet Ali Okur'un ikinci dönem için milletvekili adayı gösterilmesine, o dönem Bilim Sanayi ve Tekonoloji Bakanı olan Fikri Işık'ın engel koyduğu konuşulmuştu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan Fikri Işık bugün Gebze'ye geldi..

Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker'in iş yerinde Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur ve Ak Parti Çayırova eski yönetim kurulu üyesi Yaşar Doğan  ile bir sohbet gerçekleştirirken, siyaset kulisleri uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu ziyaretin perde arkasında siyasi bir neden olup olmadığını merak etti..

2014 genel seçimlerinde Mehmet Ali Okur'un ikinci dönem için milletvekili adayı gösterilmesine, o dönem Bilim Sanayi ve Tekonoloji Bakanı olan Fikri Işık'ın engel koyduğu konuşulmuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.