FB BAŞKANI ALİ KOÇ'TAN OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN'A JEST

Spor 03.10.2021 - 19:58, Güncelleme: 03.10.2021 - 20:08
 

FB BAŞKANI ALİ KOÇ'TAN OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN'A JEST

KOCAELİ HABERİ
Tokyo Olimpiyatlarında ülkemize Gümüş Madalya kazandıran Gebze ve Türkiye'nin olimpiyat gururu Erya Şamdan bugün Fenerbahçe Klüp Başkanı Ali Koç'un özel daveti üzere Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlemek üzere Rüştü Saraçoğlu'nun şeref tribününde yerini aldı.. Fenerbahçe maçı Kasımpaşa karşısında 2-1 kazanırken, oğlu Eray Şamdan ile birlikte maçı izlemeye giden babası ve hocası Adnan Şamdan "Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı syın Ali Koç'un davetlisi olarak maçta yerimizi aldık.Nazik daveti için teşekkür ederiz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Tokyo Olimpiyatlarında ülkemize Gümüş Madalya kazandıran Gebze ve Türkiye'nin olimpiyat gururu Erya Şamdan bugün Fenerbahçe Klüp Başkanı Ali Koç'un özel daveti üzere Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlemek üzere Rüştü Saraçoğlu'nun şeref tribününde yerini aldı..

Fenerbahçe maçı Kasımpaşa karşısında 2-1 kazanırken, oğlu Eray Şamdan ile birlikte maçı izlemeye giden babası ve hocası Adnan Şamdan "Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı syın Ali Koç'un davetlisi olarak maçta yerimizi aldık.Nazik daveti için teşekkür ederiz." dedi..
Bir Adnan Şamdan dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar ve stadyum görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.