ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Magazin - Cemiyet 16.10.2021 - 12:25, Güncelleme: 16.10.2021 - 12:25
 

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

KOCAELİ HABERİ
Merhum sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ile yaşadığı 'soyadı' polemiği ile gündeme gelen Beste Açar, estetik modasına uydu. Yüzünü gerdiren ve kaş şeklini değiştiren Açar, son görüntünü Instagram'dan paylaştı.   DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI Beste Açar'ın değişimini takipçilerini şaşırttı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile değişimini gözler önüne serdi.   "SOYADI" POLEMİĞİ Şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile İpek Açar, yine karşı karşıya gelmişti. Daha önce mal paylaşımında sıkıntı yaşayan ikili, bu kez 'soyadı' polemiği yaşamıştı. Sosyal medya hesabından oğlunun, dedesi Kayahan'ın mezarı başındaki duygusal anlarını paylaşan Beste Açar, rüyasında babası ile iletişim kurduğunu ifade etmişti. 47 yaşındaki Açar, Kayahan'ın kendisine, "İpek Hanım soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına, ne de şimdiki beyefendinin eşinin soyadının önünde kullanmasın, iznim yoktur." dediğini dile getirmişti.   "ARTIK BABAMIN SOYADINI KULLANMASIN" Ardından sözlerine devam eden Beste Açar, "İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa, kızlık soyadını kullanabilir." demişti.
KOCAELİ HABERİ

Merhum sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ile yaşadığı 'soyadı' polemiği ile gündeme gelen Beste Açar, estetik modasına uydu. Yüzünü gerdiren ve kaş şeklini değiştiren Açar, son görüntünü Instagram'dan paylaştı.

 

DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI

Beste Açar'ın değişimini takipçilerini şaşırttı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile değişimini gözler önüne serdi.

 

"SOYADI" POLEMİĞİ

Şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile İpek Açar, yine karşı karşıya gelmişti. Daha önce mal paylaşımında sıkıntı yaşayan ikili, bu kez 'soyadı' polemiği yaşamıştı.

Sosyal medya hesabından oğlunun, dedesi Kayahan'ın mezarı başındaki duygusal anlarını paylaşan Beste Açar, rüyasında babası ile iletişim kurduğunu ifade etmişti. 47 yaşındaki Açar, Kayahan'ın kendisine, "İpek Hanım soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına, ne de şimdiki beyefendinin eşinin soyadının önünde kullanmasın, iznim yoktur." dediğini dile getirmişti.

 

"ARTIK BABAMIN SOYADINI KULLANMASIN"

Ardından sözlerine devam eden Beste Açar, "İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa, kızlık soyadını kullanabilir." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.