ESKİ FENERBAHÇELİ OYUNCUDAN ŞOK KARAR

Spor 27.11.2021 - 15:24, Güncelleme: 27.11.2021 - 15:25
 

ESKİ FENERBAHÇELİ OYUNCUDAN ŞOK KARAR

KOCAELİ HABERİ
Luis Nani sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MLS Ligi ekibi Orlando City'den ayrıldığını duyurdu. Nani yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Her güzel şeyin bir sonu vardır. Harika anlar ve sportif başarılarla dolu 3 güzel sezonun ardından Orlando City'den ayrılıyorum. Orlando'da gerçekten çok güzel zamanlar geçirdim. Ancak sözleşmem sona erdi ve kulüp yenilememeye karar verdi. Bu kulüpte oynamak benim için bir onurdu. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Size en iyisini diliyorum." 35 yaşındaki yıldız, Orlando formasıyla 74 maçta 27 gol attı ve 14 asist yaptı. Kaynak:cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Luis Nani sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MLS Ligi ekibi Orlando City'den ayrıldığını duyurdu.

Nani yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Her güzel şeyin bir sonu vardır. Harika anlar ve sportif başarılarla dolu 3 güzel sezonun ardından Orlando City'den ayrılıyorum. Orlando'da gerçekten çok güzel zamanlar geçirdim. Ancak sözleşmem sona erdi ve kulüp yenilememeye karar verdi. Bu kulüpte oynamak benim için bir onurdu. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Size en iyisini diliyorum."

35 yaşındaki yıldız, Orlando formasıyla 74 maçta 27 gol attı ve 14 asist yaptı.

Kaynak:cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.