ESKİ BAKAN HAYATINI KAYBETTİ

Siyaset 03.12.2021 - 14:23, Güncelleme: 03.12.2021 - 14:23
 

ESKİ BAKAN HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski devlet bakanı Güldal Akşit, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Turizm ve Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit hayatını kaybetti. AKP Genel Başkan Danışmanı ve AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi olan Güldal Akşit’in vefatını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bakanımız, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, yol arkadaşımız, dava ve çalışma arkadaşımız Güldal Akşit ablamızın Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu öğrendik. Güldal ablamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Akşit, geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanmıştı ve yoğun bakımda tedavi görüyordu.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski devlet bakanı Güldal Akşit, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Turizm ve Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit hayatını kaybetti. AKP Genel Başkan Danışmanı ve AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi olan Güldal Akşit’in vefatını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bakanımız, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, yol arkadaşımız, dava ve çalışma arkadaşımız Güldal Akşit ablamızın Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu öğrendik. Güldal ablamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Akşit, geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanmıştı ve yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Son dakika: Güldal Akşit yaşamını yitirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.