ERAY ŞAMDAN'IN ÖNÜNÜ HAKEM KARARI İLE KESTİLER

Spor 18.11.2021 - 12:23, Güncelleme: 18.11.2021 - 12:23
 

ERAY ŞAMDAN'IN ÖNÜNÜ HAKEM KARARI İLE KESTİLER

KOCAELİ HABERİ
Olimpiyatlarda Kocaeli'ye gümüş madalya getiren Olimpiyat gururumuz Eray Şamdan'ın, Dubai'de devam eden Dünya Karate Şampiyonasındaki mücadelesinde önü hakem kararı ile kesildi..  Darıca Belediyesi Spor Kulübünün karete sporcusu Eray Şamdan'ın babası ve hocası Adnan Şamdan bu üzücü haberi "Dubai'de devam Eden Dünya Karate Şampiyonasında Eray 3 cü maçında son Dünya şampiyonu İtalyan sporcu ile berabere kaldı ve hakem kararıyla 3-2 mağlup ilan edilerek şampiyonaya veda etti. Maalesef beraberlikte bize kolay kolay galibiyet vermiyorlar." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Olimpiyatlarda Kocaeli'ye gümüş madalya getiren Olimpiyat gururumuz Eray Şamdan'ın, Dubai'de devam eden Dünya Karate Şampiyonasındaki mücadelesinde önü hakem kararı ile kesildi.. 

Darıca Belediyesi Spor Kulübünün karete sporcusu Eray Şamdan'ın babası ve hocası Adnan Şamdan bu üzücü haberi "Dubai'de devam Eden Dünya Karate Şampiyonasında Eray 3 cü maçında son Dünya şampiyonu İtalyan sporcu ile berabere kaldı ve hakem kararıyla 3-2 mağlup ilan edilerek şampiyonaya veda etti. Maalesef beraberlikte bize kolay kolay galibiyet vermiyorlar." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.