DOST YOLDA BELLİ OLURMUŞ (video)

Güncel 29.11.2021 - 17:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 17:30
 

DOST YOLDA BELLİ OLURMUŞ (video)

kocaelihaberi
İstanbul'da yaşanan yağmur ve fırtına etkisiyle Boğaz köprüsü üzerinde zor anlar yaşayan motorsiklet sürücülerinin imdadına iki halk otobüsü yetişti..Motorsikletli sürücüyü aralarına alan halk otobüsü şoförleri onları rüzgar ve savrulmalardan korudular.. Başkan İmamoğlu o anları sosyal medyadan "Dost yolda belli olur. Lodosun yarattığı olumsuz durumlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Vakalara müdahale eden tüm ekiplere kolaylıklar. Köprüde motokuryelerin rüzgardan etkilenmemesi için yardımcı olan İETT şoförlerimize de ayrıca teşekkürler." sözleri ile paylaştı..
kocaelihaberi

İstanbul'da yaşanan yağmur ve fırtına etkisiyle Boğaz köprüsü üzerinde zor anlar yaşayan motorsiklet sürücülerinin imdadına iki halk otobüsü yetişti..Motorsikletli sürücüyü aralarına alan halk otobüsü şoförleri onları rüzgar ve savrulmalardan korudular..

Başkan İmamoğlu o anları sosyal medyadan "Dost yolda belli olur. Lodosun yarattığı olumsuz durumlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Vakalara müdahale eden tüm ekiplere kolaylıklar. Köprüde motokuryelerin rüzgardan etkilenmemesi için yardımcı olan İETT şoförlerimize de ayrıca teşekkürler." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.