DEVA GEBZE BAŞKANI KEMAL MEMİŞ UNUTMADI

Siyaset 03.12.2021 - 06:05, Güncelleme: 03.12.2021 - 06:22
 

DEVA GEBZE BAŞKANI KEMAL MEMİŞ UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş,  Dünya Engelliler Günü dolayısı ile yayınladığı Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumun her alanında engelli bireylerin haklarının ve refahının teşvik edilmesi; engelli bireylerin durumu ile ilgili politik, sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamın her alanındaki farkındalığın arttırılması. engelsiz bir dünya için toplumsal duyarlılığının artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli insanlarımıza ve onların fedakâr ailelerine mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır ve yine unutmayalım ki tüm engeller sevgiyle, birliktelikle aşılır."
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş,  Dünya Engelliler Günü dolayısı ile yayınladığı Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumun her alanında engelli bireylerin haklarının ve refahının teşvik edilmesi; engelli bireylerin durumu ile ilgili politik, sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamın her alanındaki farkındalığın arttırılması. engelsiz bir dünya için toplumsal duyarlılığının artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli insanlarımıza ve onların fedakâr ailelerine mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır ve yine unutmayalım ki tüm engeller sevgiyle, birliktelikle aşılır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.