Demet Özdemir'den ilişki itirafı

Magazin - Cemiyet 05.12.2021 - 15:47, Güncelleme: 05.12.2021 - 15:47
 

Demet Özdemir'den ilişki itirafı

kocaelihaberi
Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla konuşulan Demet Özdemir, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Özdemir yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Demet Özdemir, son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programın konuğu olan Özdemir, dans ettiği haberlerinin çıkmasının ardından yaşadıklarını anlattı. Oyunculuğa adım atmadan önce dansçı olan Özdemir, hakkında çıkan, "Bakın, eski mesleği neymiş!" haberlerine üzüldüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, geçirdiği süreci açıklarken, Hazal Kaya ve Selin Şekerci'den destek gördüğünü de söyledi. Özdemir, "Herkes şimdi 'Oo dans, oo Demet... Süper!' falan diyor. Öyle değildi. Yani bir ara bayağı canını sıktılar" dedi. Demet Özdemir "Sevgilinin günlüğünü okur musun?" sorusuna da yanıtıyla dikkat çekti. “İsterse 20 yıl önce bir şey yaşamış olsun, unutmam. O ilişkiyi bozarım. Hemen kıyaslarım.” Oyuncu, şimdilerde aşk yaşadığı Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile bir dönem çok yakın arkadaştı.
kocaelihaberi

Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla konuşulan Demet Özdemir, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Özdemir yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Demet Özdemir, son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programın konuğu olan Özdemir, dans ettiği haberlerinin çıkmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Oyunculuğa adım atmadan önce dansçı olan Özdemir, hakkında çıkan, "Bakın, eski mesleği neymiş!" haberlerine üzüldüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, geçirdiği süreci açıklarken, Hazal Kaya ve Selin Şekerci'den destek gördüğünü de söyledi. Özdemir, "Herkes şimdi 'Oo dans, oo Demet... Süper!' falan diyor. Öyle değildi. Yani bir ara bayağı canını sıktılar" dedi.

Demet Özdemir "Sevgilinin günlüğünü okur musun?" sorusuna da yanıtıyla dikkat çekti. “İsterse 20 yıl önce bir şey yaşamış olsun, unutmam. O ilişkiyi bozarım. Hemen kıyaslarım.”

Oyuncu, şimdilerde aşk yaşadığı Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile bir dönem çok yakın arkadaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.