DARICA'NIN BAŞKANI BIYIK'IN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI

Dünya 09.10.2021 - 13:35, Güncelleme: 09.10.2021 - 13:35
 

DARICA'NIN BAŞKANI BIYIK'IN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiğit sağlık çalışanları ile birlikte Darıca'ya gelerek Beledfiye Başkanı Muzaffer Bıyık'a konuk oldular.. Başkan Bıyık misafirlerine sahil boyunca sağlıklı yaşam yürüyüş yaptırdıktan sonra Belediye tesislerinde kahvaltı ikramında bulundu.. Muzaffer Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında ise "Yağmurlu ve güzel bir hafta sonundan tüm hemşerilerime hayırlı hafta sonları diliyorum. Bugün birbirinden değerli misafirlerimiz olan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiğit, Sancaktepe ve Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastaneleri sağlık çalışanlarını ilçemizde ağırlayarak hem sabah sporu yaptık, hemde Darıcamızın güzelliklerini gösterdik. Değerli vekilimize, değerli hocamıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiğit sağlık çalışanları ile birlikte Darıca'ya gelerek Beledfiye Başkanı Muzaffer Bıyık'a konuk oldular..

Başkan Bıyık misafirlerine sahil boyunca sağlıklı yaşam yürüyüş yaptırdıktan sonra Belediye tesislerinde kahvaltı ikramında bulundu..

Muzaffer Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında ise "Yağmurlu ve güzel bir hafta sonundan tüm hemşerilerime hayırlı hafta sonları diliyorum. Bugün birbirinden değerli misafirlerimiz olan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiğit, Sancaktepe ve Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastaneleri sağlık çalışanlarını ilçemizde ağırlayarak hem sabah sporu yaptık, hemde Darıcamızın güzelliklerini gösterdik. Değerli vekilimize, değerli hocamıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir 4 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.