DARICA'NIN AK PARTİLİ BAŞKANI CHP'LİLERİN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Dünya 14.10.2021 - 23:24, Güncelleme: 14.10.2021 - 23:24
 

DARICA'NIN AK PARTİLİ BAŞKANI CHP'LİLERİN GÖNLÜNÜ KAZANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün CHP Darıca Örgütünün Bayramoğlu Mahallesinde düzenlediği Kermesi ziyaret etti.. Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'ın da orad olduğu Kermes ziyaretini sosyal medyadan "Göreve talip olurken her kesimin belediye başkanı olacağımızı taahhüt etmiştik. Bu anlayışla görevimizi ifa etmeye devam ediyoruz. CHP'nin Bayramoğlu'nda düzenlemiş olduğu kermese katılarak, bizler de destekte bulunduk." mesajı ile paylaştı.. Başkan Bıyık'ın bu hareketi hem CHP'liler hem de Darıcalılara tarafından takdir aldı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün CHP Darıca Örgütünün Bayramoğlu Mahallesinde düzenlediği Kermesi ziyaret etti..

Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'ın da orad olduğu Kermes ziyaretini sosyal medyadan "Göreve talip olurken her kesimin belediye başkanı olacağımızı taahhüt etmiştik. Bu anlayışla görevimizi ifa etmeye devam ediyoruz. CHP'nin Bayramoğlu'nda düzenlemiş olduğu kermese katılarak, bizler de destekte bulunduk." mesajı ile paylaştı..

Başkan Bıyık'ın bu hareketi hem CHP'liler hem de Darıcalılara tarafından takdir aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.