DARICALI BİROL GÜVEN’DEN FLAŞ MESAJ

Eğitim-Kültür-Sanat 30.06.2019 - 15:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI BİROL GÜVEN’DEN FLAŞ MESAJ

Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi tanınmış dizilerin yönetmeni Darıcalı Birol Güven bugün sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Gün Gelecek Seksenler tekrar başlayacak" dedi.. TRT 1'de yayınlanan ve geniş bir kesimin beğenisi ile izlenen "SEKSENLER" dizisi geçtiğimiz yıl TRT'nin ani bir kararı ile yayından kaldırılmıştı..

Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi tanınmış dizilerin yönetmeni Darıcalı Birol Güven bugün sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Gün Gelecek Seksenler tekrar başlayacak" dedi..

TRT 1'de yayınlanan ve geniş bir kesimin beğenisi ile izlenen "SEKSENLER" dizisi geçtiğimiz yıl TRT'nin ani bir kararı ile yayından kaldırılmıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.