DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ONUNLA YOLLARINI AYIRDI

Spor 03.10.2021 - 23:08, Güncelleme: 03.10.2021 - 23:20
 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ONUNLA YOLLARINI AYIRDI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Gençlerbirliği teknik direktörü Sarp Yiğit ile yollarını ayırdı.. Bu kararı sosyal medya sayfalarından duyuran Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen "Sezon başında Teknik Direktörlük görevine gelen Sarp Yiğit ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edilerek kulübümüzdeki görevindenayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendsine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Gençlerbirliği teknik direktörü Sarp Yiğit ile yollarını ayırdı..

Darıca GB Sarp Yiğit ile anlaştı - Son dakika Kocaeli sporBu kararı sosyal medya sayfalarından duyuran Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen "Sezon başında Teknik Direktörlük görevine gelen Sarp Yiğit ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edilerek kulübümüzdeki görevindenayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendsine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.