CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GECE YARISI KARARLARI DOLARI FENA ZIPLATTI!

Ekonomi 14.10.2021 - 04:58, Güncelleme: 14.10.2021 - 04:58
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GECE YARISI KARARLARI DOLARI FENA ZIPLATTI!

kocaelihaberi
Haftaya yükselişle başlayan dolar 9,09’luk zirvenin ardından bir rekor daha kırarak 9,15’e ulaştı.  Böylece dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Kısa bir süre içerisinde dolar yeniden rekor tazeledi. Bloomberg HT’ye göre dolar 9,17 seviyesini gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’nun görüşmesinin ardından, TCMB’de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı sonrası dolar/TL tarihi rekorunu 9,18 seviyesine taşıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nu kabul etti. Görüşmenin ardından gece Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Merkez Bankası’nda bazı görev değişikleri yapıldı. TCMB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen, TCMB Başkan Yardımcısı Dr. Uğur Namık Küçük, Para Politikası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Yavaş görevden alındı. TCMB Başkan Yardımcılığına Taha Çakmak ve Para Politikası Üyeliğine ise Prof. Dr. Yusuf Tuna atandı. TCMB’deki görev değişimi sonrası dolar/TL 9,1885 ve Euro/TL 10,6690 seviyelerine kadar yükseldi.
kocaelihaberi

Haftaya yükselişle başlayan dolar 9,09’luk zirvenin ardından bir rekor daha kırarak 9,15’e ulaştı.  Böylece dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Kısa bir süre içerisinde dolar yeniden rekor tazeledi. Bloomberg HT’ye göre dolar 9,17 seviyesini gördü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’nun görüşmesinin ardından, TCMB’de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı sonrası dolar/TL tarihi rekorunu 9,18 seviyesine taşıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nu kabul etti. Görüşmenin ardından gece Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Merkez Bankası’nda bazı görev değişikleri yapıldı.

TCMB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen, TCMB Başkan Yardımcısı Dr. Uğur Namık Küçük, Para Politikası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Yavaş görevden alındı.
TCMB Başkan Yardımcılığına Taha Çakmak ve Para Politikası Üyeliğine ise Prof. Dr. Yusuf Tuna atandı.
TCMB’deki görev değişimi sonrası dolar/TL 9,1885 ve Euro/TL 10,6690 seviyelerine kadar yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.