ÇOLAKOĞLU'NDAN DİLOVALILARA ANLAMLI BİR JEST

İlçeler 06.10.2021 - 03:37, Güncelleme: 06.10.2021 - 03:37
 

ÇOLAKOĞLU'NDAN DİLOVALILARA ANLAMLI BİR JEST

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin en büyük sanayi tesislerinden birisi olan ve Dilovası'nda kurulu bulunan Çolakoğlu Metalürji A.Ş,  İlçedeki Engelli vatandaşların Spor Tesislerine getirip götürmek ve tüm sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bir minibüs hibe etti.. Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Babaoğlu bu anlamlı bağış ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Çolakoğlu Metalürji Anonim şirketi tarafından İlçe Müdürlüğümüze başta İlçemizdeki Engelli vatandaşlarımızı Spor Tesislerimize getirip götürmek ve tüm sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere hibe edilen minibüsün ruhsat ve plaka işlemlerini tamamladık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin en büyük sanayi tesislerinden birisi olan ve Dilovası'nda kurulu bulunan Çolakoğlu Metalürji A.Ş,  İlçedeki Engelli vatandaşların Spor Tesislerine getirip götürmek ve tüm sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bir minibüs hibe etti..

Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Babaoğlu bu anlamlı bağış ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Çolakoğlu Metalürji Anonim şirketi tarafından İlçe Müdürlüğümüze başta İlçemizdeki Engelli vatandaşlarımızı Spor Tesislerimize getirip götürmek ve tüm sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere hibe edilen minibüsün ruhsat ve plaka işlemlerini tamamladık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah" dedi..
Bir açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.