CHP’liler Kandıra’dan iktidar mesajı verdi

Siyaset 05.12.2021 - 16:13, Güncelleme: 05.12.2021 - 16:13
 

CHP’liler Kandıra’dan iktidar mesajı verdi

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli’nin kadroları bu kez bir araya geldikleri CHP Kandıra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda  halkın iktidarını kuracağız mesajını verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanvekili Metin Düzgün, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, belediye meclisi üyeleri geçmiş dönem Kandıra İlçe Başkanları Sevim Deren, Muzaffer Yağız, Mustafa Saatçi, Recep Şenol, Volkan Bulgurcu ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı. TEK KİŞİNİN KARARLARIYLA ÜLKEMİZ YÖNETİLİYOR Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ilk olarak göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri çalışmalar hakkından bilgi verdi. Eyisabuncular, “Öncelikle seçme ve seçilme hakkının 87. yılında bir Türk kadını Cumhuriyet kadını olarak karşısınızda duruyorsam, bunu borçlu olduğum asrın değişmez lideri Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şahsım hükümetinin şahsi kararlarla, şahsi cümleleri, şahsi fikirlerle, şahsi manevralarla, şahsi atamalarla, açmalarla kapatmalarla yönetilen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Ben yaptım oldu hükümdarlığında tek kişinin kararlarıyla ülke yönetiliyor.” ifadelerini kullandı..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli’nin kadroları bu kez bir araya geldikleri CHP Kandıra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda  halkın iktidarını kuracağız mesajını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanvekili Metin Düzgün, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, belediye meclisi üyeleri geçmiş dönem Kandıra İlçe Başkanları Sevim Deren, Muzaffer Yağız, Mustafa Saatçi, Recep Şenol, Volkan Bulgurcu ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

TEK KİŞİNİN KARARLARIYLA ÜLKEMİZ YÖNETİLİYOR
Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ilk olarak göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri çalışmalar hakkından bilgi verdi. Eyisabuncular, “Öncelikle seçme ve seçilme hakkının 87. yılında bir Türk kadını Cumhuriyet kadını olarak karşısınızda duruyorsam, bunu borçlu olduğum asrın değişmez lideri Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şahsım hükümetinin şahsi kararlarla, şahsi cümleleri, şahsi fikirlerle, şahsi manevralarla, şahsi atamalarla, açmalarla kapatmalarla yönetilen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Ben yaptım oldu hükümdarlığında tek kişinin kararlarıyla ülke yönetiliyor.” ifadelerini kullandı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.