CHP'DEN KRİTİK HAMLE

Dünya 06.10.2021 - 09:38, Güncelleme: 06.10.2021 - 09:38
 

CHP'DEN KRİTİK HAMLE

KOCAELİ HABERİ
Muhalefet olası bir baskın seçime karşı harekete geçti. CHP MYK'da sıfır oy çıkan ve partili müşahitlerin bulunmadığı sandıklara ilişkin sunum yapılırken seçim sandıklarının güvenliği için on binlerce partiliyi şimdiden belirledi. İyi parti Lideri Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yaptığı baş başa görüşmede seçim sandığı güvenliğindeki konuştu. Cumhur ittifakı her fırsatta erken seçim ya da olası bir baskın seçime kapıları kapattı. Son olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli, erken seçim olmayacağını belirtip bir kez daha haziran 2023'ü işaret etti. Ancak muhalefet kolları sıvadı, olası bir erken seçim ya da baskın seçime karşı hazırlıklara başladı. Son seçimde 190 bin civarında seçim sandığı kuruldu. Bu rakamdan yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi on binlerce seçim sandığı görevlisini belirledi. Kimin hangi sandıkta görev alacağı netleştirildi. CHP'NİN "0" OY ALDIĞI SANDIKLARA İLİŞKİN SUNUM Ayrıca CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel e pazartesi günü gerçekleştirilen MYK toplantısında bir sunum yaptı. O sunumda CHP'nin hiç oy çıkaramadığı ve müşahidinin bulunmadığı sandıklara ilişkin bilgi verildi ve sandıklar mercek altına alındı. Öyle ki toplantıda sandık güvenliği konusunda Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel'e diğer MYK üyelerinin de mümkün olduğunca destek olması kararlaştırıldı.
KOCAELİ HABERİ

Muhalefet olası bir baskın seçime karşı harekete geçti. CHP MYK'da sıfır oy çıkan ve partili müşahitlerin bulunmadığı sandıklara ilişkin sunum yapılırken seçim sandıklarının güvenliği için on binlerce partiliyi şimdiden belirledi. İyi parti Lideri Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yaptığı baş başa görüşmede seçim sandığı güvenliğindeki konuştu.

Cumhur ittifakı her fırsatta erken seçim ya da olası bir baskın seçime kapıları kapattı. Son olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli, erken seçim olmayacağını belirtip bir kez daha haziran 2023'ü işaret etti. Ancak muhalefet kolları sıvadı, olası bir erken seçim ya da baskın seçime karşı hazırlıklara başladı. Son seçimde 190 bin civarında seçim sandığı kuruldu. Bu rakamdan yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi on binlerce seçim sandığı görevlisini belirledi. Kimin hangi sandıkta görev alacağı netleştirildi.

CHP'NİN "0" OY ALDIĞI SANDIKLARA İLİŞKİN SUNUM

Ayrıca CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel e pazartesi günü gerçekleştirilen MYK toplantısında bir sunum yaptı. O sunumda CHP'nin hiç oy çıkaramadığı ve müşahidinin bulunmadığı sandıklara ilişkin bilgi verildi ve sandıklar mercek altına alındı. Öyle ki toplantıda sandık güvenliği konusunda Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel'e diğer MYK üyelerinin de mümkün olduğunca destek olması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.