CHP KOCAELİ BAŞKANI PARTİLİLERE GÜVEN VERİYOR

Siyaset 02.12.2021 - 17:23, Güncelleme: 02.12.2021 - 17:23
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI PARTİLİLERE GÜVEN VERİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli il başkanı seçildiği ilk günden beri farklılığını hissettiren ve CHP'lilere "diğer partilerin başkanlarını kıskanmanıza ihtiyaç hissettirmeyeceğim" dercesine yaşama geçirdiği siyaset tarzı ile siyasette boşluk bırakmayan Özgür Harun Yıldızlı partililere ve sosyal demokrat kesime güven veriyor.. Siyasi gücünü parti üst kurmayları yerine parti tabanından ve halktan almayı yeğleyen Başkan Yıldızlı bir taraftan geçtiğimiz ay başlattığı "İlçe Danışma Toplantıları" ile CHP Kocaeli'nin siyaset tarzı ve siyasi yol haritasını tüm partililer ile birlikte şekillendirirken, diğer taraftan da birebir yaptığı ziyaretler ile parti içi veya dışı küskünlük ve kırgınlıkları ortadan kaldırmaya gayret ediyor.. Özgür Harun Yıldızlı bugün eski il başkanı Selim Yıldız'ı hastanede ziyaret ettikten sonra "Geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında normal servise alınan kıymetli ağabeyim geçmiş dönem il başkanımız ve kurultay delegemiz Selim Yıldız'ın tüm örgütümüze selamları var. En kısa sürede sağlığına kavuşarak yeniden aramızda olacak." paylaşımında bulundu..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli il başkanı seçildiği ilk günden beri farklılığını hissettiren ve CHP'lilere "diğer partilerin başkanlarını kıskanmanıza ihtiyaç hissettirmeyeceğim" dercesine yaşama geçirdiği siyaset tarzı ile siyasette boşluk bırakmayan Özgür Harun Yıldızlı partililere ve sosyal demokrat kesime güven veriyor..

Siyasi gücünü parti üst kurmayları yerine parti tabanından ve halktan almayı yeğleyen Başkan Yıldızlı bir taraftan geçtiğimiz ay başlattığı "İlçe Danışma Toplantıları" ile CHP Kocaeli'nin siyaset tarzı ve siyasi yol haritasını tüm partililer ile birlikte şekillendirirken, diğer taraftan da birebir yaptığı ziyaretler ile parti içi veya dışı küskünlük ve kırgınlıkları ortadan kaldırmaya gayret ediyor..

Özgür Harun Yıldızlı bugün eski il başkanı Selim Yıldız'ı hastanede ziyaret ettikten sonra "Geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında normal servise alınan kıymetli ağabeyim geçmiş dönem il başkanımız ve kurultay delegemiz Selim Yıldız'ın tüm örgütümüze selamları var. En kısa sürede sağlığına kavuşarak yeniden aramızda olacak." paylaşımında bulundu..

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.