CHP İL BAŞKANI HARUN YILDIZLI MESAJ YAYINLADI

Siyaset 25.09.2021 - 20:14, Güncelleme: 25.09.2021 - 20:19
 

CHP İL BAŞKANI HARUN YILDIZLI MESAJ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Dilovasını ve CHP Kocaeli camiasını derinden üzen bu vefat üzerine yayınladığı mesajında "Yol arkadaşım, kıymetli büyüğüm, henüz daha dün birlikte olduğumuz Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir'i geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Kerem Aydemir'in cenazesi 26 Eylül Pazar Günü öğle namazına müteakip Dilovası Orhangazi Cami'nden kaldırılacaktır. Ailesinin ve Partimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi..

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Dilovasını ve CHP Kocaeli camiasını derinden üzen bu vefat üzerine yayınladığı mesajında "Yol arkadaşım, kıymetli büyüğüm, henüz daha dün birlikte olduğumuz Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir'i geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Kerem Aydemir'in cenazesi 26 Eylül Pazar Günü öğle namazına müteakip Dilovası Orhangazi Cami'nden kaldırılacaktır. Ailesinin ve Partimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.