CHP GEBZE HEYETİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE NAİL ÇİLER'E GİTTİLER

Siyaset 04.10.2021 - 16:23, Güncelleme: 04.10.2021 - 16:23
 

CHP GEBZE HEYETİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE NAİL ÇİLER'E GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
GTO Başkanı Nail Çiler bugün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte kendisini ziyaret gelen CHP'li Giresun Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, Kurucu Başkan İbrahim Akgün'ün makamında ağırladı.. Nail Çiler ziyaret ile ilgili olarak "Giresun Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, Kurucu Başkan İbrahim Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Gökhan Orhan ile Kadın Kolları yöneticileri; geçtiğimiz yıl Giresun’da meydana gelen sel felaketinde GTO olarak verdiğimiz maddi destek dolayısıyla ziyarette bulundular. Ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

GTO Başkanı Nail Çiler bugün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte kendisini ziyaret gelen CHP'li Giresun Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, Kurucu Başkan İbrahim Akgün'ün makamında ağırladı..

Nail Çiler ziyaret ile ilgili olarak "Giresun Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, Kurucu Başkan İbrahim Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Gökhan Orhan ile Kadın Kolları yöneticileri; geçtiğimiz yıl Giresun’da meydana gelen sel felaketinde GTO olarak verdiğimiz maddi destek dolayısıyla ziyarette bulundular. Ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..
Bir 9 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.