CHP DİLOVASI İÇİN GÖKALP ERENOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Siyaset 18.10.2021 - 22:13, Güncelleme: 19.10.2021 - 06:09
 

CHP DİLOVASI İÇİN GÖKALP ERENOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası ilçe başkanı ve Dilovası Belediye Meclis üyesi İnci Aydemir'in babası Kerem Aydemir 25 Eylül 2021 evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmişti.. Genç yaşta yaşamını yitiren CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in yerine CHP Dilovası İlçe Başkanı olarak mevcut İlçe Sekreteri Gökalp Erenoğlu atandı. CHP Dilovası ilçe sekreterliğine Nevzat Yıldız, Saymanlığa İlhan Özlü getirilirken, Bilişim Başkanı Başaran Beşiroğlu’nun ise aynı görevine devam ettiği öğrenildi.  GÖKALP ERENOĞLU'NDAN AÇIKLAMA Yukardaki haberimiz üzerine bize ulaşan Gökalp Erenoülu "Sayın Yucak, öncelikle iyi geceler dilerim.Yayınladığınız haberi izledim.Ancak daha netleşmemiş bir haberi yayınlamanızdan dolayı üzüntü duydum. Keşke teyit edip de yazsaydınız.Saygılar dilerim. " açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası ilçe başkanı ve Dilovası Belediye Meclis üyesi İnci Aydemir'in babası Kerem Aydemir 25 Eylül 2021 evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmişti..

Genç yaşta yaşamını yitiren CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in yerine CHP Dilovası İlçe Başkanı olarak mevcut İlçe Sekreteri Gökalp Erenoğlu atandı. CHP Dilovası ilçe sekreterliğine Nevzat Yıldız, Saymanlığa İlhan Özlü getirilirken, Bilişim Başkanı Başaran Beşiroğlu’nun ise aynı görevine devam ettiği öğrenildi. 

GÖKALP ERENOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Yukardaki haberimiz üzerine bize ulaşan Gökalp Erenoülu "Sayın Yucak, öncelikle iyi geceler dilerim.Yayınladığınız haberi izledim.Ancak daha netleşmemiş bir haberi yayınlamanızdan dolayı üzüntü duydum. Keşke teyit edip de yazsaydınız.Saygılar dilerim. " açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.