ÇELİK: 'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Siyaset 28.10.2021 - 09:46, Güncelleme: 28.10.2021 - 09:46
 

ÇELİK: 'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

KOCAELİ HABERİ
Denizli’de ayrılmak istediği sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Çelik'in açıklamaları şöyle: 'Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor. Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir. Daha yoğun müacadele etmeliyiz. Bu tek boyutlu değil toplumun toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir. Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz. Kaybettiğimiz tüm canlara ve #ŞebnemŞirin'e rahmet diliyoruz.'
KOCAELİ HABERİ

Denizli’de ayrılmak istediği sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi.

Çelik'in açıklamaları şöyle:

'Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor.

Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir. Daha yoğun müacadele etmeliyiz. Bu tek boyutlu değil toplumun toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir.

Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz.

Kaybettiğimiz tüm canlara ve #ŞebnemŞirin'e rahmet diliyoruz.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.