ÇAYIROVA'NIN BAŞKANI ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

İlçeler 13.10.2021 - 03:35, Güncelleme: 13.10.2021 - 03:42
 

ÇAYIROVA'NIN BAŞKANI ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün Özel Kaleme müdürü ve Başkan yardımcıları ile birlikte mesai bitiminde Belediye personelini, Çayırova Belediyesi Sosoyal Tesislerinde yemekte ağırladı.. Bünyamin Çiftçi o anları sosyal medyadan  "Belediyemizin sosyal tesislerinde görev yapan mesai arkadaşlarımla günün finalini yaptık. Özveriyle halkımıza hizmet eden personellerimize teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaşarak çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ifade etti..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün Özel Kaleme müdürü ve Başkan yardımcıları ile birlikte mesai bitiminde Belediye personelini, Çayırova Belediyesi Sosoyal Tesislerinde yemekte ağırladı..

Bünyamin Çiftçi o anları sosyal medyadan  "Belediyemizin sosyal tesislerinde görev yapan mesai arkadaşlarımla günün finalini yaptık. Özveriyle halkımıza hizmet eden personellerimize teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaşarak çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ifade etti..
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir
Bir iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.