ÇAYIROVA'DA O İHALE YAPILDI​; İşte ihale bedeli

İlçeler 24.09.2021 - 11:01, Güncelleme: 24.09.2021 - 11:04
 

ÇAYIROVA'DA O İHALE YAPILDI​; İşte ihale bedeli

KOCAELİ HABERİ
Çayırova’da  yol yapım ihalesi yapıldı.. Çayırova halkının konforu için altyapı ve üstyapı hizmetlerine hız kesmeden devam eden Cayırova Belediyesi, yol yapım işi ihalesi gerçekleştirdi.  Mahallelerin önceliğine göre üstyapı çalışmaları yapan Çayırova Belediyesi, ilçe genelinde asfalt, yama, parke, bordürü kapsayan işler için yeni bir ihale gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kültür salonunda yapılan ve yaklaşık maliyeti 4.960.978,97 TL olan ihaleye 8 firma teklif verdi. İhale komisyonunun gerekli incelemeyi yapmasının ardından kazanan firma açıklanacak.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova’da  yol yapım ihalesi yapıldı..

Çayırova halkının konforu için altyapı ve üstyapı hizmetlerine hız kesmeden devam eden Cayırova Belediyesi, yol yapım işi ihalesi gerçekleştirdi.  Mahallelerin önceliğine göre üstyapı çalışmaları yapan Çayırova Belediyesi, ilçe genelinde asfalt, yama, parke, bordürü kapsayan işler için yeni bir ihale gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kültür salonunda yapılan ve yaklaşık maliyeti 4.960.978,97 TL olan ihaleye 8 firma teklif verdi. İhale komisyonunun gerekli incelemeyi yapmasının ardından kazanan firma açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.