BÜYÜKŞEHİR GEBZE YOLLARINI ONARDI

İlçeler 30.11.2021 - 11:57, Güncelleme: 30.11.2021 - 12:41
 

BÜYÜKŞEHİR GEBZE YOLLARINI ONARDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’de vatandaşın huzurlu ve konforlu bir şekilde yaşamasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki ihtiyaçlarla birlikte ilçelerdeki köylerin taleplerini de karşılıyor. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze ilçesi sınırlarında yer alan Pelitli ve Kadıllı köyünde yol onarım çalışması gerçekleştirdi. Gebze ilçesinin en büyük köyü olma özelliği taşıyan Pelitli’de doğal yollardan bozulan yolları elden geçiren ekipler, yaptığı çalışmalarla böylece bölge sakinlerinin memnuniyetini sağladı. KADILLI’DA ŞİLE YOLUNA BAKIM Planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, vatandaşların hizmetine sunduğu projelerle köylerin kaderini değiştiriyor. Ekipler bu doğrultuda Gebze Kadıllı köyünde de yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Çok sık kullanılan ve günde yüzlerce aracın geçmesi sebebiyle yer yer çukurların oluştuğu Şile yolunda yol bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşlara ve sürücülere konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamış oldu.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’de vatandaşın huzurlu ve konforlu bir şekilde yaşamasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki ihtiyaçlarla birlikte ilçelerdeki köylerin taleplerini de karşılıyor. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze ilçesi sınırlarında yer alan Pelitli ve Kadıllı köyünde yol onarım çalışması gerçekleştirdi. Gebze ilçesinin en büyük köyü olma özelliği taşıyan Pelitli’de doğal yollardan bozulan yolları elden geçiren ekipler, yaptığı çalışmalarla böylece bölge sakinlerinin memnuniyetini sağladı.

KADILLI’DA ŞİLE YOLUNA BAKIM

Planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, vatandaşların hizmetine sunduğu projelerle köylerin kaderini değiştiriyor. Ekipler bu doğrultuda Gebze Kadıllı köyünde de yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Çok sık kullanılan ve günde yüzlerce aracın geçmesi sebebiyle yer yer çukurların oluştuğu Şile yolunda yol bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşlara ve sürücülere konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.