BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ YARDIMCISI DİNÇ'E ZİYARETÇİ AKINI

Siyaset 12.10.2021 - 20:56, Güncelleme: 12.10.2021 - 21:03
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ YARDIMCISI DİNÇ'E ZİYARETÇİ AKINI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı kadro değişiminde  Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirdiği Mehmet Dinç ziyaretçi akınına uğradı.. MÜSİAD Gebze Şübesi Başkanı Serkan Beyaz bugün Mehmet Dinç'i makamında ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada "Geçmiş yıllarda Genç Müsiad ve Müsiad ana kademede beraber çalıştığımız dostum Mehmet Dinç beye Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bundan önceki bütün işlerinde olduğu gibi yeni görevinde de Hakkıyla ve layıkıyla çalışacağına inancımız tamdır. Yeni görevinde Muvaffakiyetler diliyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı kadro değişiminde  Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirdiği Mehmet Dinç ziyaretçi akınına uğradı..

MÜSİAD Gebze Şübesi Başkanı Serkan Beyaz bugün Mehmet Dinç'i makamında ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada "Geçmiş yıllarda Genç Müsiad ve Müsiad ana kademede beraber çalıştığımız dostum Mehmet Dinç beye Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bundan önceki bütün işlerinde olduğu gibi yeni görevinde de Hakkıyla ve layıkıyla çalışacağına inancımız tamdır. Yeni görevinde Muvaffakiyetler diliyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.